Viorel Caragea va pierde conducerea IJP Gorj

Caragea

Mai-marele Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj va fi înlocuit din funcţie în următoarea perioadă după cum a transmis ANTENA 3. Controlul dispus de MAI în ultimele săptămâni a stabilit că prestaţia lui Viorel Caragea este incompatibilă cu cea de şef de inspectorat. Acesta era singurul din ţară care nu a absolvit Academia de Poliţie şi a ajuns un personaj care afectează imaginea în ansamblu a poliţiştilor.

 

Corpul de Control al MAI a finalizat controlul la IPJ Gorj şi a cerut IGPR cercetarea disciplinară a lui Viorel Caragea, a anunţat duminică, 07.07.2013 Antena 3. Diana Tache, fost ofiţer MAI, a declarat la Antena 3 că trimiterea lui Caragea la comisia de disciplină înseamnă că cei din corpul de control au găsit indicii clare ale abuzurilor reclamate de subordonaţi şi de oameni de afaceri, pe care IGPR nu le-a văzut la controlul trecut, când s-a dat doar avertisment. În ultimul an şi jumătate, la MAI au ajuns 55 de plângeri împotriva lui Viorel Caragea.

Deşi a beneficiat direct de sprijinul lui Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru, pentru care a făcut şi câteva servicii importante în materie de dosare penale, Viorel Salvador Caragea nu a mai putut fi salvat. Mai mult, la această oră se fac eforturi ca acesta să scape cu o sancţiune cât mai mica pentru a fi menţinut în sistem. La decapitare, un rol foarte important l-a avut Liviu Chiţiba şi Serviciul secret al Poliţiei Gorjene.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s