Ameninţat cu insolvenţa, CEO dă prime de milioane de euro

Aflat într-o situaţie disperată din punct de vedere economic, Complexul Energetic Oltenia(CEO) a hotărât să dea prime de câte 700 de lei pentru fiecare salariat. Măsura, deosebit de costisitoare, este menită să mai liniştească salariaţii tot mai afectaţi de managementul precar al companiei.

 

Astfel, cei aproximativ 19.000 de angajati de la Complexul Energetic Oltenia vor primi bonusuri de 700 de lei, incluse in contractul colectiv de munca, cu prilejul Zilei Energeticianului (20 iulie) si a Zilei Minerului (15 august), ne informează MEDIAFAX.

Peste 5.700 de angajati de la Complexul Energetic Oltenia vor primi, in cursul saptamanii viitoare, bonusuri de 700 de lei cu ocazia Zilei Energeticianului, sarbatorita in 20 iulie. Sumele sunt acordate in baza prevederilor contractului colectiv de munca si sunt formate din 600 de lei brut si 100 de lei tichete cadou.

In luna august, si ceilalti peste 13.000 de mineri de la Complexul Energetic Oltenia vor beneficia de prime cu prilejul Zilei Minerului, sarbatorita in 15 august.Complexul Energetic Oltenia are circa 19.000 de salariati si este format din termocentralele de la Turceni, Rovinari si Craiova, precum si din minele de lignit existente in Oltenia.

Toţi salariaţii CEO pierdut în această primăvară la salarii sume consistente prin acordarea unor zile libere fără acordul sindicatelor. În ultimele săptămâni, pe măsură ce toţi salariaţii şi-au văzut veniturile diminuate , tensiunile au crescut, Laurenţiu Ciurel anulându-şi de teamă mai multe vizite la unităţile componente.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.