Cristea Fluierătoru, omul lui Marin Condescu, după gratii

fluieratoruTrei salariaţi  ai  Complexului  Energetic Oltenia, între care un director şi un lider sindical din zona Motru, au fost retinuti, în noaptea de miercuri spre joi, într-un dosar care vizeaza modernizarea unui drum judeţean din Gorj, lucrările fiind executate de firma liderului sindical anchetat.

Cristea Fluierătoru, unul dintre apropiaţii lui Marin Condescu din zona Motru, a fost arestat. Liderul sindical Cristea Fluierătoru, sef al Departamentului Zonal Motru din cadrul Federatiei Nationale Mine Energie condusă de Marin Condescu, a fost reţinut de procurorii Parchetului Judecătoriei Târgu Jiu, după 13 ore de audieri.

De asemenea, au fost reţinuţi Nicolae Giuran, şeful comisiei de licitaţie şi director în minerit în zona Motru, precum si Sandu Benga, un angajat al Complexului Energetic Oltenia. Procurorul de caz Laurentiu Grecu-conform HOTNEWS- a precizat ca toate cele trei persoane reţinute în acest dosar sunt acuzate de abuz în serviciu în formă calificată.

Dosarul vizeaza modul în care o firmă a liderului sindical Cristea Fluierătoru a modernizat, în urmă cu şapte ani, o porţiune de câţiva kilometri a unui drum judeţean ce face legătura între localităţile Ştiucani şi Miculeşti, în apropiere de Motru, în comuna Slivileşti, finanţarea fiind asigurată de fosta Societate Naţionala a Lignitului Oltenia.

La scurt timp de la finalizarea lucrărilor însă, în asfalt au apărut numeroase gropi, prejudiciul în acest caz fiind estimat la aproximativ un milion de lei. Înainte de a fi reţinut, Fluierătoru a declarat corespondentului MEDIAFAX că din punctul său de vedere lucrările au fost executate corect, însă în asfalt au apărut gropi din cauza camioanelor de mare tonaj care transportă cărbune, restricţiile pentru maşini cu greutate mai mare de 10 tone nefiind respectate de şoferi.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.