Aşa cum a anunţat „Asalt”, Ion Cepoi concediat de la ICR Gorj cu toţi colegii

Ion Cepoi
Ion Cepoi

În urmă cu câteva săptămâni, „Asalt” anunţa că ICR Gorj va dispărea şi directorul lui, pensionabilul Ion Cepoi, de asemenea. Această schimbare se produce cu 1 august 2013.

Potrivit unui comunicat de presă al ICR Gorj, Institutul Cultural Român (ICR) a anunţat astăzi închiderea tuturor filialelor din ţară. „În urma unei analize a impactului acţiunilor derulate de filialele Institutului Cultural Român din ţară, în raport cu misiunea Institutului, cu priorităţile actuale şi cu resursele disponibile-se arată în comunicatul amintit- Comitetul Director al ICR a decis încheierea acestui program-pilot. În consecinţă, începând cu 31 iulie 2013, filialele ICR din interiorul ţării îşi vor înceta activitatea. ICR le mulţumeşte pentru colaborare şi pentru efortul depus tuturor celor implicaţi în acest demers. Programul-pilot de înfiinţare a filialelor ICR în provinciile istorice ale României a fost lansat în luna octombrie 2012“.

Începând cu 1 august 2013 dispare filiala ICR Gorj condusă de nelipsitul Ion Cepoi. Sediul ICR Gorj este în prezent fostul Rectorat al Universităţii Brâncuşi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s