S-a urcat scroafa în copac: Laurenţiu Ciurel şterge pe jos cu Vasile Popeangă după ce a făcut-o şi cu Toni Greblă

 

 

Popeanga_VasileLaurenţiu Ciurel, managerul „privat” pus de PSD la comanda Complexului Energetic Oltenia, nu acceptă nici un fel de critică de la parlamentarii PSD Gorj pe motiv că sunt dezinformaţi sau ar avea alte interese. Dacă pe senatorul Toni Mihail Greblă l-a ameninţat cu instanţa de judecată, pe deputatul Vasile Popeangă l-a pârât la preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru. Din câte se spune, primarul Florin Cârciumaru este şi mai supărat pe Laurenţiu Ciurel pentru bâlbele manageriale care au pus pe butuci atât firmele sindicatelor, ale celorlalţi prestatori şi nici CEO nu se simte mai bine.

 

Deşi ar fi rămas şi acum un mic ingineraş dacă nu ar fi avut susţinerea politică mai întâi a liberalilor(2007-2008) şi apoi a USL-ului din 2012, Laurenţiu Ciurel a început să se comporte ca un manager independent. Dacă prestaţia acestuia ar fi avut şi rezultate probabil că politicul ar fi avut vocea mai mică, cum Complexul Energetic Oltenia este însă pe marginea prăpastiei şi profitul se face din hârtii, toată lumea e nemulţumită. Laurenţiu Ciurel nu doar că nu aplanează conflictul, pe surse se spune că nu îi răspunde la telefon nici lui Florin Cârciumaru, dar practic şi-a făcut doar duşmani. Singura lui proptă, pe lângă cea a premierului Victor Ponta, este dată de Ion Călinoiu-preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, cel care şi-a plasat o serie de rude prin minerit cu acordul lui Ciurel.

 

Îl reclamă pe Popeangă la Cârciumaru

Directorul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a trimis joi, 29 august 2013, o scrisoare de atenţionare deputatului PSD Vasile Popeangă dar şi liderului PSD Gorj, Florin Cârciumaru. Vasile Popeangă, cel care a şi informat presa despre insolita decizie a unui manager eminamente politic, a declarat presei locale că Laurenţiu Ciurel nu îi răspunde la telefon şi a trebuit să se informeze din alte surse credibile.

Deputatul a criticat în special două măsuri ale CEO care aduc acum costuri politice inimaginabile pentru USL, falimentarea firmelor sindicatelor fără ca oamenii să aibă o alternativă şi faptul că nu s-a prevăzut încă de la începutul anului în bugetul Minprest, firmă cu actionar majoritar CEO, un buget pentru cazurile sociale. Deputatul mai spune că abia acum s-a încercat corectarea acestei greşeli dar firma MINPREST nu putea să preia cei 300 de salariaţi în condiţiile în care este sub supravegherea specială a Ministerului Finanţelor. „Mă atenţionează că am dezinformat la un post de televiziune”, a declarat Vasile Popeangă despre scrisoarea lui Ciurel.

Deputatul Vasile Popeangă nu a dat publicităţii scrisoarea, despre care spune că a fost trimisă şi preşedintelui PSD Florin Cârciumaru, ci a tras o concluzie: „Mi se atrage atenţia să nu mai vorbesc”.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.