Respect pentru Pandurii

În condiții absolut vitrege, cu polițiști în control la club și cu presiuni politice inimaginabile, echipa de fotbal Pandurii Târgu-Jiu a intrat în istorie. Cel puțin Laurențiu Ciurel și Ion Răuț au primit cea mai proastă veste prin calificarea echipei Pandurii în grupele Europa League, va fi greu să mai justifice de ce doresc decapitarea conducerii echipei pe criterii politice. În aceeași problemă, Florin Cârciumaru s-a dovedit un politician și un suporter inspirat.

La nivelul Gorjului există însă un plan de debarcare a lui Marin Condescu și înlocuirea lui cu Mihai Prunariu, om de casă al liderilor PSD chiar dacă a lucrat ”sub acoperire” la alte partide. Nerecunoscut oficial de Prunariu și Cârciumaru, planul a fost anunțat ”ambiental” la ședințele de conducere din PSD Gorj. Florin Cârciumaru a fost acuzat că îl apară pe Condescu chiar de colegi iar acum se laudă toți cu rezultatele echipei.

Dacă Pandurii va avea liniște va ajunge în primăvara europeană, iar această liniște se poate obține doar cu demiterea tandemului de tristă amintire Ciurel-Răuț!Cei doi şi alţi câţiva pescuitori în ape tulburi ar trebui să realizeze că trebuie să şi construieşti ceva, nu doar să dărâmi pe tot ce pui mâna.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s