Premierul Victor Ponta va interzice telefoanele mobile în şcoli pentru elevi

 

Victor-Ponta-4Deoarece a rezolvat toate problemele României, implicit ale învăţământului, premierul Victor Ponta s-a gândit să scoată telefoanele mobile din şcoli. Cel puţin 2 000 000 de tineri din cei 3 000 000 din România îl vor considera duşmanul nr 1 şi unii mai şi votează.

Premierul Victor Ponta a declarat la începutul acestei săptămâni că este foarte bine că elevii nu au voie cu telefoane mobile la şcoală cu care să-şi dea mesaje în timpul orelor, iar tabletele trebuie să le folosească doar pentru lecţii şi nu pentru jocuri sau filme.

„Este foarte bine ca elevii să nu aibă voie cu telefoane la şcoală, cu care îşi dau mesaje în timpul orelor şi se uită la cine ştie ce. Ştiu că în foarte multe ţări din Europa, tot la fel, nu ai voie cu telefonul să vorbeşti în timpul orei”, a spus premierul, într-o declaraţie de presă la Helsinki.

El a adăugat că în şcoli copiii pot să aibă tablete, dar pe ele să fie numai lecţii, temele şi nu să le folosească pentru a se uita la filme sau la jocuri.

Premierul, care a participat la un eveniment organizat de o universitate din Helsinki, a spus că „modelul de educaţie finlandez este unul avansat”. (Sursa AGERPRES)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s