Mihai Prunariu face ce l-a pus stăpânul Ciurel, decapitarea formaţiei Pandurii

prunariu-1901Mihai Prunariu,  recent numit membru în Consiliul de Administraţie al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, i-a trimis şefului CA, Marin Condescu, o solicitare de convocare a Consiliului de Administraţie. Acesta spune că şedinţa nu a avut loc până acum, Marin Condescu fiind cel care trebuie să convoace CA, deoarece vrea să ştie ce s-a făcut cu banii de la clubul Pandurii Târgu-Jiu. Deşi celor din CEO legea le permite să ştie doar ce s-a întâmplat cu banii daţi la club, Ciurel, Răuţ şi Prunariu vor mai mult. de ce oare?

În presa locală s-a vehiculat faptul că lui Marin Condescu i s-a putea retrage dreptul de semnătură, în cazul în care nici în viitoarea şedinţă AGA nu va aduce documentele financiare, solicitate de luni de zile de finanţatorul principal al clubului, Complexul Energetic Oltenia. Documentele sunt publice dar CEO nu poate ajunge altfel la banii de la Pandurii după care tânjesc unii pesedişti în frunte cu Ciurel, Răuţ, Prunariu şi şeful lor Condescu.

Dreptul de semnătură, o găselniţă ilegală!

Aberaţiile vehiculate de presa cu patroni cu afaceri în minerit au primit un răspuns clar de la Viorel David, membru C.A. Acesta a declarat pentru cotidianul GORJ-DOMINO:„Nu ştiu nimic despre acest lucru, nu am auzit. Este un război surd şi permanent. O vinovăţie a unei persoane nu este stabilită decât de organele statului. Este foarte simplu. Dacă este vinovat cineva, acel cineva plăteşte, dar până atunci, cui îi foloseşte acest scandal?”

În legătură cu faptul că Marin Condescu nu a reuşit să pună la dispoziţia CEO actele cerute de administraţia companiei, care ar trebui să justifice sumele cheltuite în ultimii trei ani de acesta, în calitate de şef al clubului Pandurii Lignitul, Viorel David a mai spus: „Orice act contabil îl poţi vedea – dacă vrei. Este de ajuns să mergi la auditorul extern al clubului, care este SC Expert ACNT, la Vasile Iordache, sau la cenzorul clubului. Sigur există un raport al auditorului sau al cenzorului”, a sugerat conducerii CEO, Viorel David.

Potrivit surselor noastre, pesediştii încearcă să dărâme clubul Pandurii prin direcţionarea banilor în alte direcţii, hoteluri de partid şi altele

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s