Ultima încercare de salvare a clubului Pandurii Târgu-Jiu: Liviu Andrei

 

LiviuSub o presiune fantastică din partea unor indivizi care nu au nimic cu fotbalul, Pandurii Târgu-Jiu a început să piardă teren, suferind un eşec cu Gaz Metan Mediaş pe teren propriu. Cei din interiorul clubului ştiu că nesiguranţa instaurată de Călinoiu, Ciurel, Răuţ, Prunariu şi alţii distruge echipa. Ultima încercare de salvare este aducerea lui Liviu Andrei, omul care ar trebui să fie interfaţa în relaţia cu cei care doresc destabilizarea echipei la ordin politic.

Când toată lumea aştepta ca gaşca formată în jurul lui Ion Călinoiu, Laurenţiu Ciurel, Ion Răuţ şi Mihai Prunariu să pună mâna pe banii de la Pandurii Târgu-Jiu, de fapt singurul obiectiv urmărit în ultimele luni, Marin Condescu a venit cu o mutare absolut spectaculoasă. Numirea lui Liviu Andrei ca manager general ar scădea presiunea de pe umerii lui Condescu şi ar putea salva echipa. Reţinem că toţi cei invocaţi nu au merite în susţinerea fotbalului, mandatul lui Ciurel la Complexul Energetic fiind sinonim cu cei mai puţini bani daţi la fotbal.

Președintele Consiliului Județean Gorj a făcut astăzi primele declarații, după ce Condescu l-a numit aseară pe Liviu Andrei manager general al Clubului Pandurii. Ion Călinoiu a făcut și o precizare despre decizia primarului Florin Cârciumaru, de a se retrage din calitatea de reprezentant al Consiliului Local Târgu-Jiu în Adunarea Generală a Acţionarilor, informează TV SUD:

„Nu m-a surprins numai pe mine anunțul făcut de Marin Condescu. A surprins pe toată lumea. Este clar un abuz. Am vorbit și cu Florin Cârciumaru. Mi-a spus că nu se mai poate în felul acesta, tocmai de aceea și-a anunțat demisia. Numirea lui Liviu Andrei nu e materializată, însă, dacă ar fi fost așa, era vorba de o anchetă ca abuz în serviciu. Vestea a fost dată așa, ca să destabilizeze fotbalul gorjean și cred că măsura cea mai înțeleaptă ar fi ca AGA să se întrunească și să stabilească faptul că Marin Condescu nu mai îndeplinește condițiile pentru funcția de președinte al clubului Pandurii. Nu văd serios nici modul lui Liviu Andrei, care a acceptat să fie prezentat public, fără să vadă dacă se respectă legea. Este vorba aici de prevederile statutare, nu îl pricep pe Liviu Andrei. Oficial, Marin Condescu nu avea condițiile legale, dar cum a destabilizat și activitatea din minerit și sindicate, așa a procedat și acum. Nu se trezește nici în ceasul al 12-lea”, a declarat președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, pentru TV SUD.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s