EXCLUSIV Primarul Troacă l-a snopit în bătaie pe fostul viceprimar Cristian Elena în plină şedinţă de Consiliu Local

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMihai Troacă, primarul portocaliu al comunei Padeş, a devenit de neoprit în ultima vreme când vine vorba de afaceri personale pe seama bugetului local. În şedinţa Consiliului Local de luni, 7 octombrie 2013, a încercat să pună mâna pe contractul de dezăpezire la nivel de comună. Cum jocurile I-au fost stricate de acelaşi Cristian Elena, fostul viceprimar, s-a lăsat cu bătaie.

Ultima şedinţă de Consiliu Local de la Padeş s-a sfârşit la Poliţie după ce primarul Mihai Troacă l-a agresat fizic pe consilierul local Cristian Elena, fostul viceprimar al localităţii. Motivul, ca şi altele de neînţelegere dintre cei doi, prăduirea banului public pe care o practică acum edilul.

Acum a fost vorba de contractul de dezăpezire a comunei în această iarnă, acţiune pe care o execută primarul prin firma proprie dar cu acte de la alţii. Întrebările incommode ale fostului viceprimar l-au făcut pe primar să sară cu pumnii, Cristian Elena alegându-se cu multiple lovituri şi cu hainele rupte. Pentru asta Cristian Elena I-a făcut deja plângere la Poliţie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.