Viorel Caragea plăteşte 700 de milioane lei vechi pe lună pentru funcţie

CarageaŞeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj(IJP), Viorel Salvador Caragea, plăteşte şpagă la Bucureşti circa 150 000 de euro pe lună pentru a fi menţinut în funcţie. Ar fi interesant cât câştigă lunar Caragea, dacă cotizează lunar astfel de sume.

Potrivit Site-ului PESURSE.RO, în Poliţia Română se dau şpăgi pentru promovări şi se practică metode mafiote pentru a stoarce bani care să fie trimişi la Bucureşti. Totul ar fi organizat pe o structura piramidală din cadrul căreie fac parte o mulţime de chestori. Suma pentru a cumpăra un post de şef de inspectorat judeţean de politie e de 150.000 de EURO lunar şi poate varia în funcţie de judeţ..

Cand am venit cu el de la Bucureşti mi-a relatat că va trebui să cotizăm ca să menţinem în funcţie. I-am spus că nu am bani să dau pentru că am dat un concurs” a sustinut marţi în cadrul Comisiei de Apărare din Senatul României comisarul Ion Frăţilescu, adjunctul şefului Inspectoratului de Politie Gorj.

O alta acuzatie foarte gravă este cea privitoare la cum se obţineau banii pentru cotizaţiile care trebuiau date pentru menţinerea în funcţie:

Poliţia Economică făcea dosare, dar erau dosite şi la o săptămână patronii cercetaţi erau chemaţi să cotizeze„.
Acuzaţiile au fost confirmate de cel putin doi din participanţii la aceste audieri: Corneliu Dobriţoiu, presedintele Comisiei de Aparare din Senat si de Traian Igas, senator PDL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s