Pandurii Târgu-Jiu aduc din deplasare punctele irosite acasă

NicoaraDacă şi-ar fi câştigat meciurile de campionat de pe teren propriu, Pandurii Târgu-Jiu s-ar afla acum pe primul loc în Liga 1. Aşa, după victoria împotriva „Viitorului” lui Hagi abia ocupă locul 4, un loc totuşi foarte bun faţă de meciurile jucate în această toamnă, foarte numeroase.

Sunt tot mai multe voci care spun că fără problemele provocate de Laurenţiu Ciurel şi Complexul Energetic Oltenia, Pandurii s-ar fi aflat pe primul loc. Inclusiv prestaţia în Europa League ar fi fost mai bună dar când banii sunt mai importanţi decât performanţa-a se vedea echipele de baschet şi handbal-te poţi lăsa condus de ingineri şi tractorişti mediocrii.

Pandurii au câştigat meciul de la Chiajna cu 1-0, gol Viorel Nicoară. Viitorul a avut ocaziile mai importante, chiar şi două bare, dar Viorel Nicoară a marcat singurul gol al meciului în minutul 65 după un contraatac excelent al oaspeţilor.

Gorjenii s-au apropiat la un singur punct de Petrolul, ocupanta ultimului loc de pe podium. În schimb, Viitorul a rămas în zona retrogradării, pe locul 16, cu doar 10 puncte.

Iată formaţia aliniată de gorjeni:Mingote – Unguruşan, Rada, Elton da Silva, Momcilovici – Breeveld, Anton – Ciucur, Eric, Nicoară – Alex Santos

Rezerve: Lazar, Bohale, Buleică, Cristea, Adrovic, Distefano, Pleaşcă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.