Ion Călinoiu ar putea fi suspendat de la conducerea Consiliului Judeţean Gorj

Calinoiu 6Deşi nu are mandatul consilierilor judeţeni, Ion Călinoiu ar putea fi votat mâine, 12 noiembrie 2013,  ca membru în Adunarea Generală a Acţionarilor  la Pandurii Târgu-Jiu. Acest lucru contravine legislaţiei în vigoare, în speţă Legea 215/2001, şi ar putea atrage suspendarea actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj

Foarte atent cu mişcările lui în trecut, ca lider în Opoziţie, Ion Călinoiu greşeşte tot mai des în ultima perioadă. Inclusiv adversarii săi politici l-au acuzat de incompatibilitate dar are spate puternic. Intrarea în AGA Pandurii i-ar putea aduce chiar suspendarea din funcţie.

Astfel, acţionarii de la Pandurii vor vota intrarea lui Ion Călinoiu în AGA clubului, deşi consilierii judeţeni nu au fost consultaţi în acest sens. Inclusiv Marin Condescu s-a declarat favorabil unei asemenea idei, semn că are un as în mânecă ca de la miner la tractorist, cum ar pune prietenii din „Epoca de Aur”.

Adunarea Generală a Acţionarilor Clubului Pandurii se întruneşte în această săptămână  la sediul Complexului Energetic Oltenia. La această şedinţă se va vota intrarea Consiliului Judeţean Gorj în AGA, prin Ion Călinoiu, deşi consilierii judeţeni nu au fost consultaţi în acest sens. Potrivit Radio Omega,  toţi aleşii judeţeni din Opoziţie s-au declarat împotriva contribuţiei Consiliului Judeţean cu bani la echipa de fotbal Pandurii din cauza recesiunii. Florin Cârciumaru, reprezentantul Primăriei Târgu Jiu în AGA Pandurilor, a declarat că şedinţa se va desfăşura mâine începând cu ora 14:00 la sediul CEO.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.