Luptă pentru putere pe viață și pe moarte în PSD Gorj

 

PiguiApărută pe surse la finalul săptămânii, vestea flagrantului asupra primarului Florin Cârciumaru a surprins o mare parte a publicului. Asistăm însă la sfârșitul unei epoci, se schimbă garda în PSD Gorj, ”lupii tineri” dorind eliminarea bătrânilor Florin Cârciumaru și alții. Cel puțin deocamdată, Ion Călinoiu a scăpat epurării dându/se cu ”dușmanul”: prefectul Claudiu Teodorescu, Ciprian Florescu, Iulia Vână, Mihai Prunariu, Gheorghe Pecingină, Alin Rădulescu, Cosmin Pigui ș.a.

Sunt multe voci care spun că Florin Cârciumaru a scăpat flagrantului instrumentat de organele legii datorită lui Viorel Caragea, cel care mai este încă la comanda Poliției Gorj datorită sprijinului liderului PSD Gorj. Ion Călinoiu a simțit cu bate vântul și l/a abandonat pe Florin Cârciumaru, mai ales că acesta i/a yădărnicit accesul până acum loa banii de la Pandurii. Să nu uităm că Ion Călinoiu are urgentă nevoie de bani pentru farmacia fiului și lovelele de la UEFA nu ar mai fi drenate prin firmele lui Condescu-Berbecel, ci Călinoiu Company.

Prostia presei aservite

Vestea flagrantului asupra lui Cârciumaru a fost lansată de cotidianul PANDURUL și dezmințită imediat de primarul Municipiului. Doar că informațiile au fost scăpate spre presă chiar de Florin Cârciumaru care a mai spus că prefectul i-a spus că flagrantul nu era pentru el. O aiureală, încă liderul PSD Gorj știe la ce să se aștepte din partea oamenilor lui Victor Ponta și acum nemulțumit că era să piardă alegerile la Târgu-Jiu.

Doar că ziarul lui Pigui a recunoscut flagrantul încercând să îl exporte în curtea lui Marin Condescu printr-o posibilă implicare a soției unui fost șofer. Încercând să deruteze pe cei implicați în scandal, Cosmin Pigui a reușit să îi expună public pe complotiști. Riposta va fi dură, Florin Cârciumaru punând condiții grele pe premier, inclusiv candidatura la europarlamentare a prefectului fiind pusă sub semnul întrebării.

Mișcările lui Cârciumaru

Într-o discuție cu Victor Ponta, Florin Cârciumaru și-a declarat noncombatul la europarlamentare și prezidențiale dacă nu i se vor satisface anumite doleanțe, inclusiv păstrarea lui Viorel Caragea. Pe lista neagră este Laurențiu Ciurel, director CEO, cu un management dezastruos în fruntea companiei și cel care finanțează organele de presă care îl critică: TV SUD Răitaru, GORJ EXCLUSIV, GORJ DOMINO, GORJEANUL ș.a. Florin Cârciumaru a mai cerut un prag minim pentru fiecare organizație PSD la europarlamentare, perdanții urmând să fie înlăturați din funcții.

Florin Cârciumaru a reluat discuțiile cu liderul PNL Dian Popescu, reușind astfel să izoleze gruparea Teodorescu-Călinoiu. Ponta va trebui să negocieze la sânge implicarea electorală a lui Florin Cârciumaru, anul electoral scutindu-l de alte…flagrante.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.