Sub presiunea sindicatelor și a premierului Victor Ponta, CEO dă primele în această săptămână

 

CiurelDeși a încercat toate variantele posibile de șantaj cu primele de Sărbători pentru a-l discredit ape Marin Condescu și FNME, Laurențiu Ciurel a trebuit să acorde primele tradiționale. Ordinul a venit de la Victor Ponta dar autoritățile județene nu și-au dorit un scandal în această perioadă din partea sindicatelor conduse de Marin Condescu. Presa finanțată de CEO prezintă acordarea primelor și renunțarea la zilele libere de la sfârșitul anului ca o înfrângere pentru Marin Condescu dar stă rău cu logica, toate cererile FNME au fost îndeplinite.

Laurențiu Ciurel, manager CEO, a declarat la sfârșitul acestei săptămâni: „Bugetul ne permite să dăm câte 750 de lei la fiecare salariat, cu excepţia celor dela Brăila, care vor primi doar 400 de lei. Banii o să intre luni (n.r. azi), cel mai probabil”.

Ciurel dă primele

Laurențiu Ciurel:„Funcţionarea din ultima perioadă, când s-a mers la capacitate maximă, a permis acordarea acestor prime. S-a făcut pe de-o parte un efort, iar pe de alta calcule, pentru a vedea dacă bugetul ne permite să acordăm primele de sărbători. Nu pot să fac calculele singur, documentele acelea trec pe sub mai mulţi ochi şi nu este exclus să se fi aflat intenţiile noastre. Ceea ce mă uimeşte este că intenţiile noastre au fost să dăm prime de sărbători, nu să refuzăm o propunere pentru acordarea lor, aşa cum am văzut în hârtia aceea apărută în presă. Documentul acela este un fals, nu am avut Directorat pe 11 decembrie. Am înţeles că au fost sunaţi directori din companie şi întrebaţi, iar oamenii au spus că este o prostie, că nu a avut loc nicio şedinţă. Cu toate astea, documentul a apărut, nu ştiu cu ce scop, dar oricum, redă lucrurile exact invers faţă de tot ceea ce am făcut şi decis noi în ultima perioadă. Bugetul ne permite să dăm câte 750 de lei la fiecare salariat, cu excepţia celor dela Brăila, care vor primi doar 400 de lei. Banii o să intre luni, cel mai probabil”.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.