Pesediştii gorjeni au luat-o razna, Sanda Mischie promovată după zece ani de la căderea soţului

BiberePSD Gorj a intrat într-o perioadă de incapacitate cronică în a-şi gestiona imaginea şi interesele politice. O  Sanda Mischie a fost reşapată politic şi pusă în fruntea Şcolii Postliceale Sanitare de la Târgu-Jiu. Din nefericire pentru Ion Călinoiu şi Ion Işfan, adevăraţii sforari ai schimbării, victima schimbării a fost Camelia Bibere, ţintuită pe patul de spital de o boală nemiloasă.

Fostul inspector şcolar general adjunct al judeţului Gorj, Camelia Bibere, a fost înlăturată în luna decembrie 2013 de la conducerea Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”. Doar că înlăturarea din funcţie a Cameliei Bibere s-a făcut abuziv, acesta aflându-se în concediu medical, iar înlocuitoarele Ramona Hortopan şi Olimpia Trocan nu îndeplinesc condiţiile minime de numire. Este foarte clar că ordinul a venit dinspre Ion Călinoiu spre Ion Işfan.

Decizia aparţine Lilianei Luca,cea care a numit-o pe fosta şefă a femeilor din acest partid, Sanda Mischie (soţia fostului şef al CJ şi PSD Gorj, Nicolae Mischie), în funcţia de preşedinte a Asociaţiei Femeilor Gorjene, patronul  Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”. Mai mult, profitând practic de starea de sănătate dificilă a directorului Camelia Bibere, al cărei mandat la cârma instituţiei expiră abia la data de 31 august 2014, femeile pesediste au numit, cu de la sine putere (deci, fără a respecta prevederile legale), în funcţia de director la această şcoală pe Ramona Hortopan. Toate aceste informaţii sunt cuprinse într-un memoriu transmis şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, potrivit Cotidianului GORJ-DOMINO.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.