Elevii din Bumbeşti Jiu suspecţi de TBC

 

Elevi AsaltÎn ignoranţa totală a Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj şi a Direcţiei de Sănătate Publică, sute de elevi din Bumbeşti Jiu şi împrejurimi ar putea fi bolnavi de TBC după ce au  fost  îmbolnăviţi de profesorul de muzică. Conducerea Liceului din Sadu şi cea a Primăriei au ţinut sub tăcere acest caz.

Sute de elevi din Bumbeşti Jiu sunt suspecţi de TBC. Profesorul lor de muzică, deşi bolnav, le-a predat acestora până în decembrie 2013, când s-a internat la Sanatoriul din Dobriţa. Acesta preda la trei şcoli generale şi Liceul  Bumbeşti Jiu.

Direcţia de Sănătate Publică a făcut deja dezinsecţia în cele patru şcoli, iar profesorii şi circa 200 de elevi au fost vaccinaţi. Se pare că elevii au fost vaccinaţi fără acordul lor. În urma analizelor, s-a constatat că la elevi nu este totul în regulă, astfel că începând de astăzi vor fi aduşi în grupuri, pentru raze, la spitalul din Târgu Jiu. Primii 40 de elevi vor fi aduşi cu microbuzele şcolare astăzi la ora 13.00.

Situaţia a fost ascunsă de autorităţi opiniei publice, nici Inspectoratul Şcolar Gorj, nici Direcţia de Sănătate Publică, nici alte instituţii nu au comunicat această situaţie. Cine plăteşte pentru această inducere în eroare a opinei publice?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.