Avem un judeţ perfect/Avem un VĂCAR PREFECT!

Vacaru 1Alin Văcaru este  noul prefect al judeţului Gorj. Acesta a fost învestit în funcţie în cadrul unui eveniment la care a luat parte şi secretarul de stat Doru Dumitrescu din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Şefii de instituţii şi primarii i-au urat acestuia succes în activitate.

Văcaru a depus jurământul ieri la  la Târgu-Jiu unde a ajuns în cele din urmă un oficial al Guvernului. Secretarul de stat din MAI, Doru Dumitrescu, a fost cel care a dat citire ordinului de încetare a mandatului lui Ion Claudiu Teodorescu şi de numire a lui Alin Văcaru în funcţia de prefect. Primarul Florin Cârciumaru, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, dar şi alţi şefi de deconcentrate i-au urat „viaţă lungă” lui Văcaru la Prefectură deşi această numire le-a fost impusă de fostul prefect Teodorescu.

Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru se simt tot mai lipsiţi de puteri în conducerea judeţului şi, după declaraţia unui cunoscut ziarist gorjean, „îşi negociază libertatea”. În perioada următoare, chiar înainte de sfârşitul mandatelor, cei doi vor fi siliţi să cedeze scaunele către Ciprian Florescu şi Iulia Vână.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s