Mihai Mazilu somat cu DNA-ul să nu candideze la Senat!?

 

Mihai MaziluNici nu a fost făcută nominalizarea pentru Senat din partea PNL Gorj şi Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, a fost chemat la DNA Craiova, după ce în ultimele zile procurorii au ridicat mai multe documente de la sediul primăriei. Edilul local spune că demersurile au fost iniţiate în urma unei sesizări privind vânzarea terenului de 52 de hectare către firma care a realizat cel mai mare parc fotovoltaic din România.

Primarul Mihai Mazilu a fost chemat  la DNA Craiova pentru a da o declaraţie cu privire la procedura de vânzare a celor 52 de hectare pe care a fost realizat cel mai mare parc fotovoltaic din ţară. Iniţial terenul din Cărbuneşti-Sat a fost concesionat, însă ulterior firma respectivă s-a arătat interesată să-l cumpere. Potrivit edilului local, afacerea este una foarte rentabilă pentru primărie întrucât preţul este mult mai mare decât al altor terenuri neproductive din ţară.  Preţul a ajuns la 3600 de euro/hectar, mai mare cu aproape 1000 de euro decât s-au vândut alte terenuri neproductive din ţară, a declarat Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, pentru cotidianul Pandurul.

Lucrarea de energie electrică ecologică  de la Târgu Cărbuneşti se întinde pe 52 de hectare şi este cea mai mare din ţară, investiţia Tinmar Ind ridicându-se la zeci de milioane de euro. Primăria câştigă din concesionarea terenului circa 200.000 de lei pe an. Dacă ar vinde terenul la preţul stabilit de evaluator, în conturile primăriei ar intra circa 180.000 de euro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s