Pustai demis pentru incompetenţa şefilor de la Pandurii

PustaiAnticipată de câteva săptămâni, demiterea lui Cristi Pustai de la conducerea echipei Pandurii a devenit realitate în această săptămână. Antrenorul ardelean se pare că plăteşte în primul rând pentru amatorismul preşedintelui Mihai Prunariu în a gestiona treburile din club şi a implicării politicului la formaţia fanion a Olteniei. Obiectivul lui Mihai Prunariu este înlăturarea şi a lui Eugen Pârvulescu care se va produce cel târziu în această vară.

Cele 5 înfrîngeri din 2014 i-au fost fatale antrenorului ardelean de la Târgu-Jiu. Venit în ianuarie 2013 la echipă, „Profesorul” a dus gruparea gorjeană în grupele Europa League în această toamnă, eliminînd Braga în play-off.

Favorit să-l înlocuiască pe Pustai este chiar Petre Grigoraş, exact tehnicianul pe care l-a înlocuit la începutul anului trecut.350.000 de euro este suma cîştigată de Pustai în cele 14 luni cît a stat la Pandurii, din salariu şi bonusuri, potrivit GSP.

Cristi Pustai pentru DigiSport: „Este oficial, am avut o conferinţă de presă. E alegerea mea de comun acord cu cei din conducere. Am preferat să nu ne agăţăm de o situaţie ingrată. Probabil că în seara asta se vor hotărî cei de acolo pe cine aduc în locul meu.

Voi sta la dispoziţia oricărui antrenor pentru a-i da cele mai bune statistici. Am nevoie de odihnă acum. În ultimii 7 ani am antrenat în fiecare etapă”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.