Sub administrarea lui Laurenţiu Ciurel, CEO şi-a ieftinit valoarea cu 70%

sediu-CEO.Vin vremuri grele pentru colosul energetic gorjean, nu doar că energia electrică nu se caută dar nici restructurările nu s-au făcut. Cu „nepoţii” lui Ion Călinoiu, personalul CEO a crescut deşi trebuia să se reducă, totul fiind amânat pentru după alegeri.

Directorul Direcţiei de Privatizări din Departamentul pentru Energie, Gabriel Dumitraşcu, a declarat recent că listarea Complexului Energetic Oltenia a fost amânată pentru  octombrie.

Reprezentantul Fondului Proprietatea a arătat că cele mai mari probleme se regăsesc la Complexul Energetic Oltenia, unde nu a avut loc restructurarea, ba mai mult, personalul a crescut la 18.850 de salariaţi, de la 18.700.Potrivit lui Konieczny, CE Oltenia are spaţiu de reducere a cheltuielilor de producţie cu circa 30%.”Emisiunea era planificată pentru iunie şi a fost amânată pentru a doua parte a anului, dar sunt încă multe întrebări legate de asta (….) Dacă nu avem un IPO la Oltenia anul ăsta, atunci 2015 va fi şi mai problematic”, a afirmat managerul FP.

El a arătat că, în ciuda unor venituri care au atins 4,2 miliarde lei, compania a închis anul trecut pe pierdere.În consecinţă, FP a ajustat în jos, în ultimul an şi jumătate, valoarea portofoliului deţinut la CE Oltenia cu 70%.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.