Mişcarea sindicală din CEO distrusă de Ion Ruşeţ

 

Ruset 2Ex-senatorul PDL Ion Ruşeţ este pe cale să se înscăuneze oficial în fruntea sindicatelor din CEO, cele obediente faţă de Laurenţiu Ciurel, deşi este incompatibil din postura de consilier al directorului general. Din această postură a vândut minerii care şi-au pierdut toate drepturile de pe vremea lui Marin Condescu.

Doar că celebrul pokerist sindical vrea să îi tragă în piept nu doar pe sindicaliştii care îi plătesc leafa, ci şi pe cei de la Federaţia UNIVERS care i-au oferit acoperire pentru trădarea sindicatelor de la Gorj, altfel celebrul „avo-căţel” Gigi Pecingină nu a progresat nici până acum cu structura sindicală a lui Ruşeţ.

Astfel, ca un făcut,  sindicatele conduse de Ion Ruşeţ numără din ce în ce mai puţin membri.  Noile sindicatele afiliate la Federaţia” Univers” au adus 5 000 de membri cotizanţi, în contextul în care acum o lună spuneau că au 10 000. Ori sindicaliştii îl părăsesc pe trădător, greu de crezut cu întregul concurs al administraţiei, ori Ruşeţ nu vrea să dea bani la Bucureşti.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.