Virgil Drăguşin, subprefectul care schimbat politic la Gorj

dragusin-3Hotărât lucru, Florin Cârciumaru-preşedintele PSD Gorj-a intrat sub o zodie nefastă a gafelor de proporţii. Senin, el a declarat presei că subprefectul Virgil Drăguşin va fi schimbat politic deşi acesta nu a făcut politică.

Primarul regretă plecarea lui Virgil Drăguşin de pe scaunul de subprefect al judeţului Gorj, ca urmare a ruperii colaborării dintre PNL şi PSD, la nivel central. În locul acestuia funcţia va fi ocupată de fostul subprefect, Sorin Arjoca.

Potrivit deciziei Comitetului Executiv al PSD, toţi liberalii care ocupă posturi în instituţiile deconcentrate vor fi demişi. Deşi apolitic, dar susţinut de PNL, Virgil Drăguşin va fi unul din cei care va pleca din funcţie.  Profesionalismul şi relaţia de colegialitate au fost atuurile lui Drăguşin, dar acest lucru nu pare să fie de ajuns, după declaraţia televizată a lui Florin Cârciumaru: „Nouă, celor din PSD ne pare rău că ne despărţim. Domnul subprefect Drăguşin este un bun profesionist, un bun coleg. Până la urmă, nu s-a ţinut cont de culoarea politică în această colaborare, dar asta este viaţa”.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.