Târgu-Jiul, oraş sub asediul primarului Florin Cârciumaru

 

Florin CarciumaruDe la începutul lunii iunie, municipiul Târgu-Jiu a ajuns un oraş de necirculat în timpul zilei ca urmare a declanşării concomitente a unor lucrări în toate zonele sale. Cei care se pricep spun că practica este mai veche la Primăria Târgu-Jiu, doar aşa lucrările nu pot fi monitorizate de cei care ar fi interesaţi iar decontările cu atât mai puţin.

Că Florin Cârciumaru nu se mai bucură de încrederea târgujienilor nu este un secret, până şi premierul Victor Ponta încearcă să scape de el din perspectiva viitoarelor alegeri, iar rezultatele din ultimii ani ar pune pe gânduri orice om cu scaun la cap. Sumele imense cheltuite la Târgu-Jiu fără ca târgujienii să simtă o îmbunătăţire a vieţii lor au lăsat urme adânci şi votează deja cu orice alternativă, să ne aducem aminte scorul bun făcut de Dan Diaconescu în 2012.

Ingineraşul care terorizează urbea de pe Jiu de 14 ani a atins în aceste zile culmea nesimţirii iar târgujienii nu ştiu ce să mai facă. Un oraş plin de maşini s-a văzut sufocat în aceste zile pentru că se lucrează la conductele de apă pe străzile 14 Octombrie, 23 August, 9 Mai, Lt. Col. Dumitru Petrescu, Lotrului, Iezureni, Ana Ipătescu ş.a., ş.a. În nici o zonă din oraş nu se mai poate circula normal pentru că edilul doctor nu s-a gândit şi la un asemenea aspect sau, dacă s-a gândit, e an de campanie şi aşa se fac banii de campanie. Doar că la orele de vârf oraşul se blochează, prilej pentru edil de a nu mai ieşi pe stradă în ultimele săptămâni.

Până şi consilierii locali, pesediştii Adrian Tudor şi Nicolae Mergea, l-au tras de mânecă pe această problemă dar nu s-au ales decât cu nişte jigniri, negomireanul doar atâtea mai poate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s