Controversatul Ovidiu Popescu salvat de o slujbă la Ion Călinoiu

 

 

OPOvidiu Popescu este al treilea ziarist care îl va sluji pe Ion Călinoiu şi ultimul dintre ziariştii GORJ TV care au părăsit postul din cauza că patronatul nu dă salariile cu lunile. Ovidiu Popescu va avea un salariu de 3600 lei pentru a „tăia” frunze la câini cum o fac Oana Paloş, Alin Şipanu şi, foarte curând, Daniela Capşa.

Pentru cine nu îl cunoaşte, este vorba de un fost jurnalist, care ultima dată a condus Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. În Gorj, a devenit o modă ca politicienii să creeze locuri de muncă pentru ziarişti. Ovidiu Popescu i-a luat locul lui Sorin Arjoca, cel care, luna trecută, a fost repus în funcţia de subprefect de Gorj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, are, începând din această săptămână, un nou consilier personal. Este vorba de Ovidiu Popescu, fost jurnalist şi fost director al Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Astfel, Ovidiu Popescu şi ceilalţi doi consilieri, Alin Şipanu şi Oana Paloş, îl vor sfătui şi consilia pe preşedintele Consiliului Judeţean, în următoarea perioadă. Cu o vechime în muncă de peste 27 de ani, Ovidiu Popescu va câştiga la Consiliul Judeţean peste 3.600 lei lunar. Potrivit presei locale,  se zvoneşte că jurnalista Daniela Gapşea ar opta pentru acelaşi tip de  funcţie, postul local de televiziune-acelaşi GORJ TV- unde activează, nepermiţându-şi să-i mai achite salariul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s