Hidroelectrica Târgu-Jiu în scandal, o angajată model concediată

 

 

HidroSimona Nemţoiu, unul dintre cei mai importanţi specialişti din Hidroelectrica Târgu-Jiu, a fost concediată după ce a reclamat lipsuri în inventar. Inginerul Simona Nemţoiu, premiată la saloane internaţionale de inventică, a fost concediată pentru că nu a semnat pentru o staţie de apă la Peştişani, activ care nu a funcţionat niciodată.

Pentru Hidroelectrica Târgu-Jiu, acolo unde şi-au găsit locul în ultimii ani doar protejaţii de partid, gen Maioreanu şi Morega jr, a concediat pe Simona Nemţoiu pentru…lipsuri în inventarul altora. Administratorul judiciar spune că nu e vorba de concediere și că postul a fost desființat prin restructurare. Cu 23 de ani de experienţă, inginerul specialist din Hidroelectrica  a participat la mai multe saloane internaționale de inventică și deține mai multe brevete de la OSIM.

De curând, a aflat că urmează să fie disponibilizată, deoarece compania i-a restructurat postul. Angajata susține însă că a fost dată afară deoarece a semnalat nereguli în inventarul societății. Concret, e vorba despre o stație de apă, care nu figurează în evidențele companiei energetice.

Conducerea Hidroelectrica spune că stația este deținută și folosită de primăria comunei Peștișani. Primarul localității neagă însă acest lucru și, mai mult, afirmă că stația nu a fost niciodată funcțională.

Femeia a semnalat neregulile superiorilor ei, apoi a intrat în concediu medical. După ce a revenit la serviciu, i s-a cerut să semneze inventarul.

Simona Nemțoiu a făcut o sesizare către administratorul judiciar al Hidroelectrica. Acesta a trimis la Târgu Jiu corpul de control, care a constatat că femeia avea dreptate. Şi atunci…administratorul judiciar afirmă că Simona Nemțoiu a refuzat un alt post în companie.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s