Ion Tudor, nesimţirea unui habarnist plasat politic la Drumurile Naţionale Gorj

TudorBlocarea Transalpina li se trage gorjenilor de la … gorjeni, Narcis Neaga-şeful CNADNR şi Ion Tudor-şeful Secţiei Drumurilor Naţionale din Gorj fiind nişte indivizi puşi politic fără nici o pregătire pentru domeniul care îl coordonează. Aceştia sunt giraţi de Victor Ponta, groparul şef al Gorjului.

Autorităţile Gorjului nu doar că nu ia atitudine în privinţa abuzului de pe Transalpina dar au ieşit miercuri să spună că hotelierii ar fi de vină că un Guvern impotent nu a făcut nimic pentru acest drum în ultimii doi ani.Fostul ofiţer de Securitate  Ion Tudor,plasat politic în fruntea Drumurilor Naţionale din Gorj, s-a grăbit cu nesimţire să îi condamne pe cei care vor să protesteze la Rânca:  „Sunt surprins neplăcut și găsesc chiar jenant modul în care gândește acest domn Pănescu, mai ales după ce am văzut că s-a referit la petreceri organizate de CNADNR pe Transfăgărășan. Dacă stă prost cu cititul unor articole de presă și nu are orientare în timp, îi reamintesc eu că acea petrecere de sfârșit de an pe Transfăgărășan a fost o întâlnire a șefilor de secții și regionale în perioada în care director general era domnul Mircea Pop. Greșește domnul Pănescu dacă crede că așa își atrage turiștii și face mari deservicii și cu coliva cu care iese în drum, atacând oameni care și-au dat tot interesul ca Drumul Regelui să fie Drumul Regilor. Actualul director general al CNADNR, domnul Neaga, mă sună la două zile pentru a se interesa de situația de pe Transalpina. L-am informat că am pus balize, am semnalizat curbele periculoase, pe Transalpina, în momentul de față, fiind o comisie autorizată tocmai pentru a elucida definitiv situația acestui drum”.

„Vă mărturisesc că am căutat unul din cei 5000 de protestatari pe care i-a invocat acest domn Pănescu și nu am găsit niciunul. S-or fi pierdut pe traseu… noi ne-am făcut datoria și i-am informat pe participanții la trafic despre faptul că acest drum e un șantier și nimic mai mult.  Dacă domnul Pănescu înțelege că trebuie să fii cu lopata mereu acolo e treaba dumnealui, dar singura instituție menită să dea clarificări e CNADNR, care nu a spus niciodată că acest drum e închis”, mai declară Ion Tudor.

În cazul în care drumul rămâne închis şi după ultimele controale, cabanierii ameninţă cu un protest duminică, în jurul orelor prânzului, la care vor participa şi administratorii şi crescătorii de animale din toate judeţele pe unde trece Transalpina. Asta în ciuda faptului că preşedintele Consiliului Judeţean Gorj spune despre acest protest că ar fi încă o pată neagră pentru zona Rânca. „Îi mulţumim domnului Călinoiu că drumul a rămas aşa cum a fost. De doi ani de zile nimeni nu a luat nici o măsură pentru a finaliza lucrările. Coliva n-o fi dat bine pentru unii, dar noi aşa am gândit. Acum vom face un protest la care vor participa şi oameni din celelalte judeţe din care trece Transalpina. Domnul Călinoiu ar trebui să urce joi la Rânca pentru a discuta cu toţi, după ce experţii se vor pronunţa asupra stării drumului”, a mai precizat Constantin Pănescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.