Handbalul gorjean a scăpat de „politrucul” Andrei Maioreanu

MaioreanuDupă îndelungi aşteptări, social-democratul Andrei Maioreanu a fost schimbat din funcţia de preşedinte al secţiei de handbal a Clubului Sportiv Energia Târgu Jiu. În locul lui a fost pus Benedict Geamănu,profesor de sport la un important colegiu şcolar din Gorj.

Potrivit primarului Florin Cârciumaru, membru în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), schimbarea a fost făcută în baza propunerii făcute de managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, care s-a plâns de lipsă de comunicare între el şi Maioreanu. Andrei Maioreanu spune că nu ştie despre schimbarea sa din funcţie.

Primarul Florin Cârciumaru spune că era nevoie de această schimbare, deoarece Andrei Maioreanu stătea mai mult la Bucureşti, fiind director adjunct la Hidroserv: „Din cele prezentate de domnul Ciurel a reieşit faptul că a fost o lipsă totală de comunicare între preşedintele secţiei de handbal, domnul Maioreanu, şi domnul director general Ciurel, în calitate de director CEO şi lipsă de comunicare, ceea ce este şi mai rău, între domnul Maioreanu în calitatea pe care o avea şi antrenorul Liviu Andrieş. Fiind puşi în faţa celor prezentate în AGA, bineînţeles că şi noi am fost de acord cu solicitările de a-l lăsa pe domnul Maioreanu să îşi vadă de activitatea pe linie administrativă, pentru că şi acest lucru a contat foarte mult. Domnul Maioreanu, la ora actuală, este director adjunct la nivel naţional, la o societate destul de importantă şi nu putea să se ocupe şi de handbal”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.