Mihnea Costoiu zice că apa îi aduce noroc la Prezidenţiale lui Victor Ponta

 

Ponta lustruitMinistrul delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu, a declarat la Gorj, referindu-se la lansarea candidaturii la preşedinţie a premierului Victor Ponta marţi, pe fondul inundaţiilor grave care au afectat sudul ţării, ca „apa la români aduce noroc la un eveniment”, considerând că îi va aduce noroc atât premierului cât si partidului. O imagine în care premierul arată ca scos din cutie, este şi normal deoarece nu trebuia să dea el la lopată, a făcut deliciul internauţilor pe Facebook.

Intrebat cum comenteaza lansarea candidaturii lui Victor Ponta in mijlocul catastrofei inundatiilor, Mihnea Costoiu a raspuns:

„Apa la romani se spune ca aduce noroc la un eveniment si eu cred ca va aduce noroc si premierului si PSD”. Victor Ponta şi-a lansat candidatura la prezidentialele din noiembrie, în mijlocul unei controverse majore despre responsabilitatea pentru victimele inundatiilor din Gorj, Olt si Arges, dar PSD a ales să ignore cererile de amânare a festivităţii de la Craiova, in ciuda celor doua victime ale apelor.

Consiliul National a votat in unanimitate rezoluţia prin care Ponta să fie desemnat oficial candidat al PSD intr-o zi marcată de inundatiile din judetele Gorj, Olt si Arges. Şedinta PSD a reunit circa 5.000 de social-democrati si s-a desfăsurat sub sloganul „România puternică – schimbare până la capât”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.