Pandurii, dezastrul pesedist continuă

 

Pandurii nouVă mai aduceţi aminte de returul de coşmar din primăvară când Pandurii lui Prunariu ajunsese ciuca bătăilor iar la Târgu-Jiu nu mai bătea pe nimeni? Coşmarul continuă, Grigoraş şi trupa lui au început să îşi vadă lungul nasului, adică să sperăm cel mult la salvarea de la retrogradare. Pandurii a făcut remiză albă duminică seara, pe teren propriu, în compania echipei CFR Cluj. Până şi tabela de marcaj s-a stins minute bune, semn că administraţia pesedistă Prunariu e competentă.

Clica de amatori adusă la Pandurii de Ion Călinoiu şi Mihai Prunariu, cu avocăţelul Gigi Pecingină care le dă indicaţii din concediu, s-a făcut încă odată de râs. Pandurii nu poate să bată pe nimeni, nu reuşim să dăm gol nici măcar din 11 metri, semn că conducătorii actuali-cacofonie intenţionată-trebuie să plece că Biserica nu a fost deajuns. Oricum, la meciul cu Ceahlăul vor fi probleme dacă nu se câştigă.

Un egal echitabil

Chiar dacă „marele” antrenor Petre Grigoraş pare liniştit, probabil barbituricele sunt de vină, echipa nu convinge şi Steaua, Astra, Petrolul-adică echipele care au buget cât noi-s-au dus deja cu patru puncte în faţă. Acest meci a avut un istoric interesant:

CFR a avut prima mare ocazie a meciului în min. 17, când şutul lui Jakolis a lovit transversala. Zece minute mai târziu, Matulevicius a avut o ratare notabilă, şutând pe lângă portarul de la CFR. Pandurii ratează în min. 39 un penalty prin Laurenţiu Iorga, lovitura fiind obţinută după un fault la Mihai Răduţ.

Repriza a doua a început fără Iorga, rămas la cabine, în locul lui fiind introdus în teren Buleică. Ceferistul Deac a avut o ocazie bună în min. 59, dar şutul din careu nu a fost suficient de puternic, iar portarul Stanca a reuşit să prindă mingea. Un minut mai târziu, Matulevicius a şutat sub bară, după o centrare bună a lui Buleică, dar ceferistul Felgueiras a reuşit să respingă. În min. 89, ceferistul Florin  Costea a şutat din careu, mingea a fost deviată şi a trecut prin faţa porţii lui Stanca. Pandurii a trecut pe lângă gol în min. 90, când Shalaj a tras puternic de la 20 de metri, Felgueiras a respins în faţă de unde Nistor a şutat puternic puţin pe lângă poarta CFR-ului.

.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.