Petre Nanu la ISJ Gorj, Marius Badea director adjunct la CC „Virgil Madgearu”

Petre NanuDe o săptămână, Petre Nanu-fostul primar al municipiului Târgu-Jiu-a devenit secundul lui Ion Işfan la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj. Petre Nanu a fost promovat doar la ISJ Gorj din partea PPDD Gorj pentru a i se face loc la vicepreşedinţia Consiliului Judeţean Gorj lui Robert Filip, beizadeaua primarului de Rovinari Dorin Filip.

Dacă Petrică Nanu, cum îi spun prietenii, e un câştig pentru ISJ Gorj şi e foarte popular printre profesori, nimeni nu a mai vorbit nimic despre Marius Badea, „generalul” liberal făcut la apelul bocancilor de către Dian Popescu. Pe foarte mulţi i-a surprins demisia sa de onoare după organizarea foarte proastă a examenelor naţionale din această vară dar, pe surse, s-a aflat că nu a făcut-o degeaba. Mai exact, în negocierile Dian Popescu-Florin Cârciumaru, celebrul „blat” de care s-a vorbit prin presă, Marius Badea apare ca director adjunct la Liceul Economic, acolo de unde vine şi Petrică Nanu. Această numire se va face începând cu 1 septembrie 2014, impusă politic, dar o acţiune neagreată de inspectorul şcolar general Ion Işfan.

Ex-generalul liberal Marius Badea a mai solicitat această funcţie şi pe fondul problemelor de sănătate ale directorului Petre Ciungu dar nu a fost luat în seamă iar propunerea nu e agreată de colegi. Rămâne de văzut dacă se va concretiza această mutare mai ales că Marius Badea ca şi colega de partid Mădălina Ciolocoi, şi-a adus şi soţia în Târgu-Jiu, la limita legii dar cine împarte parte îşi face!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.