Ion Călinoiu, numărul 1 în campania lui Ponta la Gorj

 

ion-calinoiu-11
Steaua politică a lui Ion Călinoiu în politica la vârf s-ar putea să apună în această toamnă dacă nu-l scoate președinte pe Victor Ponta, un obiectiv greu mai ales în sectorul energetic.Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, va fi directorul de campanie al candidatului PSD la Preşedinţie, Victor Ponta. Alianța la guvernare va trebui să mai dea și 60 000 de semnături pentru Ponta.

Primarii, parlamentarii şi directorii susţinuţi de PSD s-au întâlnit recent  cu liderii partidului. Fiecare a primit sarcini precise în privinţa organizării alegerilor prezidenţiale şi a numărului de semnături pe care trebuie să le strângă pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta. La întâlnire au fost prezenţi şi partenerii din PC şi UNPR. În timp ce social-democraţii au dat asigurări că vor depăşi targetul impus de la centru, liderii PC au spus că, dacă va fi nevoie, vor solicita prelungirea termenului limită pentru strângerea celor 10.000 de semnături care le revin. Primarii PSD au primit sarcina de a-i racola pe alegătorii indecişi. 

Social-democraţii vor trebui să strângă din Gorj, până la data de 1 septembrie, 40.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta, în timp ce PC şi UNPR câte 10.000 de semnături fiecare. „Am convocat Comitetul Executiv împreună cu factorii de răspundere pentru o mobilizare generală. Avem o ordine de zi foarte importantă, care vizează: strângerea de semnături pentru Victor Ponta, organizarea activităţii militanţilor implicaţi, precum şi deplasarea noastră la Bucureşti, la lansarea candidaturii”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedinte PSD Gorj.

În ciuda problemelor cu care se confruntă angajaţii Complexului Energetic Oltenia, social-democraţii se bazează pe voturile din minerit şi energie. Vasile Râbu, directorul adjunct de la Medservmin, crede că minerii nu vor ezita să semneze pentru susţinerea lui Ponta. „Eu, împreună cu doamna deputat Camelia Khraibani, mă voi ocupa de Colegiul IV, unde sperăm să obţinem peste 60% din voturi. Vom încerca să aducem cam 15.000 de semnături. Mă bazez pe semnături din minerit şi energie din zonele Rovinari şi Turceni, precum şi pe sprijinul primarilor din zonă”, a declarat Vasile Râbu.

Ion Călinoiu va răspunde de campania electorală a lui Ponta în Gorj: „La nivel judeţului Gorj avem un colectiv foarte clar cu responsabil judeţean subsemnatul. Bineînţeles cu partea organizatorică, logistică, preşedintele Florin Cârciumaru, după care vicepreşedinţii şi apoi baza, organizaţiile locale, cu echipe de campanie. (…) Nu directorul lui Victor Ponta, voi fi directorul de campanie“,

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s