Reabilitarea Primăriei Târgu-Jiu îl bagă la răcoare pe Iulian Cămui

 

ReabilitareÎn cursul acestei seri au fost reținuți pentru 24 de ore arhitectul Iulian Cămui, Monica Vlădoianu, consilier superior în cadrul Direcției de Cultură Gorj și Mihaela Orzan, angajată a Primăriei Târgu-Jiu. Dosarul vizează reabilitarea Primăriei Târgu-Jiu care a fost avizată de primarul Florin Cârciumaru.

Potrivit informațiilor oficiale, „Polițiștii gorjeni cercetează două dintre persoanele în cauză-Monica Vlădoianu și Mihaela Orzan- pentru abuz în serviciu. Astfel, una dintre acestea ar fi eliberat un aviz fără respectarea prevederilor legale aplicabile în cazul clădirilor monument istoric și nu ar fi anunțat organele abilitate în legătură cu neregulile constatate.

Cealaltă persoană cercetată pentru abuz în serviciu este bănuită că ar fi demarat lucrări de construcție la clădirea monument istoric, fără a efectua demersurile necesare în vederea obținerii autorizării, deși cunoștea necesitatea actului în cauză, ulterior încercând să intre în legalitate prin obținerea unei autorizații de construire.

Arhitectul Iulian Cămui   este cercetat pentru favorizarea infractorului, acesta fiind bănuit că ar fi îngreunat activitatea investigativă în cauză prin întocmirea de documente care atestau împrejurări nereale referitoare la situația lucrărilor efectuate, încercând astfel să creeze o aparență de legalitate a lucrărilor efectuate. Față de cele trei persoane a fost luată măsura reținerii, urmând a fi prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul IGPR.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.