Moștenirea USL-ului dezmembrează Consiliul Municipal Târgu-Jiu

 

 

GhergheConsilierii municipali Emilia Horhoianu și Mihai Gherghe vor fi invalidați de Consiliul Municipal pentru că au fost numiți peste rând. PNL-ul și PSD-ul protestează dar se vede că nu au dreptate.

Serviciul Juridic din cadrul Prefecturii Gorj a constatat că numirea consilierilor municipali Emilia Horhoianu (PNL) şi Mihai Gherghe (PSD) s-a făcut cu încălcarea legii. Potrivit juriştilor Prefecturii Gorj, hotărârile Consiliului Municipal Târgu-Jiu prin care au fost validate mandatele celor doi consilieri s-au votat cu încălcarea legii.

Consiliul Local trebuie să revoce actele de numire. În caz contrar, Serviciul Juridic din cadrul Prefecturii Gorj va contesta în instanţa de contencios-administrativ a Tribunalului Gorj hotărârile care au fost luate.  Validarea social-democratul Mihai Gherghe s-a realizat deşi nu el era următorul membru supleant pe lista Uniunii Social Liberale. Următorul supleant era Ileana Mitelea. Horhoianu şi Gherghe deţin calitatea de consilieri municipali din luna iulie 2014.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s