CEO falimentar își ia mașini de o jumătate de milion de euro

 

sediu-CEO.Complexul Energetic Oltenia, un uriaș cu picioare de lut de la preluarea lui de către Laurențiu Ciurel, cumpără 34 de Duster de la Pitești de la compania Renault. Interesant că acest contract a fost anunțat chiar în momentul când Victor Ponta era în vizită.

Astfel, pe lângă maşinile vechi pe care le va da în schimbul celor noi, CE Oltenia va mai cheltui peste 2,1 milioane de lei noi pentru achiziţionarea autovehiculelor. Potrivit anunţului de atribuire a contractului publicat pe site-ul oficial de licitaţii publice, maşinile cumpărate sunt pentru orice tip de teren, adică Dacia Duster.

Maşinile vor fi achiziţionate de la compania Renault, care deţine fabrica de automobile Dacia de la Mioveni. Atribuirea contractului s-a făcut prin negociere directă, şi nu prin licitaţie publică, iar criteriul care a stat la baza atribuirii contractului a fost „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic“,  deşi a fost depusă doar o singură ofertă.  Investiţia de aproape 500.000 de euro în achiziţionarea de maşini este neobişnuită, mai ales că în ultima perioadă compania s-a aflat, conform reprezentanţilor complexului, într-o situaţie financiară dificilă. Doar că Victor Ponta are nevoie de voturi.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s