Victor Ponta anunță vremuri grele pentru Traian Băsescu

 

Ponta Asalt 1Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la Târgu-Jiu, că nu e deloc afectat de atacurile lui Traian Băsescu și Klaus Iohannis la adresa sa și a familiei sale. Ponta este convins că după data de 21 decembrie prevederile Codului Penal vor fi aplicate în cazul faptelor comise de preşedintele Traian Băsescu.

 

”Există în Codul Penal actual prevăzute şi incriminate toate faptele domnului Băsescu, trebuie doar aplicat şi sunt convins că după 21 decembrie se va aplica”, a declarat Victor Ponta în fața simpatizanților din Târgu-Jiu.

În context, el a precizat că nu răspunde la acuzaţiile aduse de senatorul Valer Marian, menţionând totodată că se aştepta la mai multă responsabilitate din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a candidatului Alianţei Creştin Liberale (ACL) la prezidenţiale, Klaus Iohannis, care au preluat afirmaţiile parlamentarului.

”Domnul Băsescu şi domnul Iohannis au invocat acuzaţiile unui coleg senator, domnul Valer Marian, şi au zis că n-am răspuns la ele. Am crezut că nu trebuie să răspund, pentru că domnul senator Valer Marian n-a zis doar că sunt ofiţer acoperit, lucru care dacă aş fi fost, aş fi fost mândru. A spus şi că mi-am omorât tatăl şi vreau să ştiţi că tatăl meu a murit în 1992 de cancer, a spus şi că sunt homosexual şi mulţumesc că deocamdată nu m-au întrebat copiii mei ce înseamnă acest lucru şi dacă e adevărat sau nu. A spus foarte multe lucruri de acest gen. Eu înţeleg să nu răspund la aceste lucruri, chiar dacă aceste acuzaţii sunt preluate tocmai de domnul Băsescu şi de domnul Iohannis, cei care ar trebui să aibă mai multă responsabilitate. Înţeleg să încasez, pentru că eu cred că fiecare din cei de aici aţi încasat foarte multe lucruri nedrepte (…)”, a spus V.Ponta.

Candidatul Alianţei Electorale PSD-PC-UNPR a mai spus că atacurile venite din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a candidatului ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, ”nu îl ating”, subliniind că peste circa o lună ”o să facem dreptate până la capăt”.

”Eu cred că politica nu-i făcută doar din mizerii şi din astfel de oameni, cred că domnul Băsescu şi domnul Iohannis nu mă pot atinge cu adevărat şi cred că experienţa de la Târgu-Jiu şi de la Gorj ne-au arătat tuturor că acolo unde suntem loviţi cu asemenea arme, de fapt suntem mai puternici, şi că de fiecare dată oamenii ne-au votat mai mult şi noi am făcut mai multe lucruri bune. Ce spun domnul Băsescu şi domnul Iohannis despre familia mea, despre mine, eu cred că mă uit în jurul mesei şi ştiu că toţi au păţit, la nivelul lor, ce am păţit şi eu la nivel naţional şi şi-au văzut de treabă, au fost votaţi, şi-au făcut treaba şi cred că acesta e singurul lucru care rămâne, mai ales că mai sunt 32 de zile şi cred că o să facem dreptate până la capăt”, a mai afirmat acesta.

Totodată, Victor Ponta a declarat că a făcut şi va face până la 16 noiembrie o campanie curată, în care va vorbi despre proiectele sale pentru România.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s