Cristi Pustai s-a mulțumit doar cu un punct la Târgu-Jiu

 

cristi-pustai-finalAntrenorul care a scris istorie la Târgu-Jiu, Cristi Pustai, a pierdut în ultimele minute două puncte la Târgu-Jiu în fața echipei la care a scris istorie. Gorjenii, cu o conducere administrativă politică de la Ion Călinoiu și Florin Cârciumaru la Mihai Prunariu, cu un antrenor Petre Grigoraș care trebuia demis de foarte mult timp, se îndreaptă spre Liga 2. Mureșenii au mai avut și două bare.

Cele două formaţii s-au întrecut în şuturi de la distanţă, dar Mureşan, Paul Anton şi Roman nu au reuşit să deschidă scorul. Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a aparţinut lui Roman, a cărui şut din lovitură liberă a şters bara porţii lui Stăncioiu (38).

Gheaţa s-a spart în minutul 41. Sepsi a centrat pentru Axente, dar Elton a intervenit şi a trimis în proprie poartă cu o lovitură de cap. Oaspeţii îşi puteau majora avantajul în prelungirile primei părţi, dar Axente, scăpat singur cu Gliwa, a şutat în bară.

Gorjenii au ratat o mare şansă de egalare în minutul 53, cînd Roman n-a reuşit să trimită în poartă devierea lui Matulevicius. Atacantul lituanian a mai avut o ocazie imensă, lovitură sa de cap din minutul 57 a trecut pe lîngă poartă. Erico l-a imitat la faza imediat următoare, trimitînd cu capul pe lîngă.Replica oaspeţilor a venit de la Gabi Mureşan, care a şutat în bară de la distanţă (67).

Roman a ratat din nou în minutul 75, cînd Stăncioiu a prins şutul său în forţă din interiorul careului. Egalarea a venit patru minute mai tîrziu, cînd Momcilovici a marcat cu o lovitură de cap, după o centrare expediată de Nicoară.

Partida s-a terminat 1-1, iar gorjenii rămîn cu o singură victorie în ultimele cinci partide de Liga 1, iar elevii lui Pustai egalează Dinamo şi Astra în clasament!

Echipele de start:

Pandurii: Gliwa – Pleaşcă, Erico, Elton, Momcilovici – Iorga, Anton, Nistor, Shalaj – Matulevicius, Roman
Rezerve: Stanca, Unguruşan, Nicoară, Şendroiu, Predescu, Buleică, I. Constantin

ASA: Stăncioiu – Feussi, Balaur, Bejan, Sepsi – Gorobsov, Mureşan – Goga, Zicu, Hora – Axente
Rezerve: Viciu, Sălăgeanu, Bruno Martins, Amauri Morais, Henrique, Bumba, Velayos

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s