Jaf în amiaza mare la Trezoreria Târgu Jiu

 

DIRECTIA FINANTELORCaz fără precedent la Târgu-Jiu, din Trezoreria Târgu-Jiu s-au furat 40 000 de lei ziua în amiaza mare prin folosirea de chei potrivite. Instituția este condusă de Gheorghe Paraschivu, fost director al Direcției Finanțelor Publice Gorj.

O persoană necunoscută a furat cheia şi ulterior a intrat în camera cu bani de unde a luat o sumă de bani. Nu se ştie încă ce sumă de bani a luat, dar directorul Gheorghe Paraschiv nu comentează. IPJ Gorj a confirmat că o angajată este cercetată pentru neglijenţă în serviciu.„ La data de 20.11.2014, ora 16:00, Poliţia Municipiului Tg.-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către P. G., 45 ani, din Tg-Jiu, jud. Gorj, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 13:15, o persoana necunoscută, folosind o cheie sustrasă anterior de pe un birou lăsat nesupravegheat, a pătruns într-o încăpere a unităţii, de unde a sustras o sumă de bani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi totodată pentru neglijenţă în serviciu, faţă de C. N., 45 ani, casieră în cadrul acestei instituţii. Cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului“, a anunţat IPJ Gorj.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s