Mihai Prunariu şi Petre Grigoraş vor fi demişi în această iarnă

 

 

GrigorasPotrivit surselor noastre, după înfrângerea ruşinoasă de la Iaşi a echipei Pandurii, acţionarii clubului-în special Ion Călinoiu şi Laurenţiu Ciurel-au decis înlocuirea actualei conduceri tehnice şi administrative în pauza de după finalul turului. Data ar putea fi devansată dacă măcar unul dintre cei doi va demisiona din iniţiativă proprie. Deşi nu a transpirat nimic până la acest moment, pe lista de 5 posibili antrenori se află Liviu Ciubotariu, Basarab Panduru dar şi antrenori sub contract. Pentru conducerea clubului sunt vizate mai multe persoane cu nume în fotbalul românesc doar că va fi destul de dificil ca cineva să accepte în momentul când se vorbeşte de un club aservit politic.

Pandurii Târgu Jiu a suferit o nouă înfrângere vineri seara, pe terenul ultimei clasate, CSMS Iaşi. Jucătorii lui Petre Grigoraş au fost învinşi, deşi gazdele au jucat în 10 oameni circa o repriză. CSMS Iaşi – Pandurii s-a încheiat 3-0.

Ieşenii au tranşat meciul încă din primele 20 de minute, prin autogolul lui Matulevicius din min. 12 din care a ricoşat o minge lovită de Plămadă şi reuşita lui Ciucur din min. 17, la golul căruia mingea a trecut prin plasa ruptă a porţii. Moldovenii au rămas în 10  oameni din min. 51, când Creţu a luat al doilea galben, dar chiar şi aşa au mărit diferenţa de pe tabelă în min. 56, prin Bosoi. Jucătorii lui Grigoraş au avut câteva ocazii, dar nu au reuşit să marcheze, astfel că meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0.

Între preşedintele clubului Mihai Prunariu şi antrenorul Petre Grigoraş au apărut tensiuni în ultimele zile, fiecare încercând să convingă acţionarii de la Pandurii că celălalt este vinovat pentru mediocritatea în care a fost adusă echipa cu care Gorjul se mândrea acum un an şi jumătate, ne informează cotidianul Pandurul.  Mai mult, Prunariu a încercat să dea vina pe public, susţinând că la cererea acestuia l-a adus pe Grigoraş la echipă, deoarece după părerea lui nu era atunci momentul să plece Cristi Pustai. Vineri seara a existat o lungă convorbire telefonică între Mihai Prunariu şi Laurenţiu Ciurel, perspectivele financiare ale clubului gorjean fiind foarte proaste pentru 2015.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s