Raul Chiriac, „mâna dreaptă” a primarului Florin Cârciumaru, reţinut

raul chiriacOamenii legii de la Târgu-Jiu se fac că lucrează, au dispus o nouă reţinere în dosarul reabilitării sediului Primăriei Târgu-Jiu deşi în dosar nu s-a mai întâmplat nimic din septembrie.  Şeful Serviciului de Investiţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Raul Chiriac, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de abuz în serviciu în dosarul privind reabilitarea sediului Primăriei Târgu-Jiu, în care au mai fost efectuate trei rețineri în luna septembrie.

Un apropiat al primarului Florin Cârciumaru, Raul Chiriac este acuzat că s-a ocupat de lucrările de reparaţii la sediul Primăriei Târgu-Jiu, fără respectarea legislaţiei. „Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Serviciul de Investigaţii Criminale, au reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore şi introdus în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Gorj, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Târgu-Jiu, cercetat sub aspectul săvârşiirii infracţiunii de abuz în serviciu. Din cercetări a reieşit faptul că în perioada iulie-septembrie anul curent, bărbatul s-a ocupat de derularea unor lucrări de construcţii la o clădire-monument din municipiul Târgu-Jiu, fără respectarea prevederilor legale din domeniu, deşi avea cunoştinţă de avizele şi demersurile necesare executării lucrărilor. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca în cursul zilei de mâine (n.r. astăzi) să fie prezentat magistraţilor cu propuneri legale“, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

La audieri, în același dosar, este așteptată și Hermina Pasăre, șefa Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei Târgu-Jiu. Poliția i-a trimis acesteia o citație pentru a se prezenta la declarații, însă Hermina Pasăre nu a ajuns la sediul poliției, sub motivul că se află în concediu medical și suferă de o afecțiune care nu-i permite să se deplaseze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.