Anca Rovența, moarte suspectă la București

 

Anca roventa

Gorjeanca Anca Rovența, un fotomodel de succes la nivel internațional, a fost găsită decedată la București chiar de părinți. Era fata Lucianei Rovența, director adjunct al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj.

Anca Roventa 2O tragedie se petrece în aceste zile  în familia medicului-şef Luciana Rovenţa, director adjunct al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj. Ea şi soţul ei şi-au găsit fiica, Anca Rovenţa, moartă în apartamentul tinerei din Capitală. În vârstă de 26 de ani, Anca Rovenţa era un fotomodel de succes, cu multe colaborări în străinătate. Tânăra trăia de mai mult timp în Milano, de unde se întorsese de ceva timp. Pentru că nu mai răspundea la telefon de câteva zile, părinţii au plecat la Bucureşti să vadă ce s-a întâmplat cu fiica lor. Aceştia şi-au găsit fata decedată pe holul apartamentului. Poliţia Capitalei a deschis o anchetă pentru moarte suspectă, deşi pe trupul tinerei nu au fost găsite urme de violenţă. Medicii legişti au efectuat necropsia pentru a stabili cauza exactă a decesului tinerei model.

Potrivit cotidianului ADEVĂRUL, se bănuieşte că este vorba de un infarct, câteva mesaje postate pe Facebook indicând că aceasta ar fi avut ceva probleme cu alcoolul. Chiar cineva din anturajui ei a declarat jurnaliştilor de la o publicaţie mondenă că top modelul consuma alcool. Medicii spun că pastilele de slăbit în combinaţie cu alcoolul pot să aibă efecte foarte nocive asupra organismului.Elena Roată, profesor de limba şi literatura română, a fost şocată de vestea morţii fostei sale eleve, care fusese colegă de clasă chiar cu fiica ei. Profesoara are numai cuvine de laudă despre Anca: „Un copil care merită sufletul pus pe tavă. Eu nu îmi revin din şoc. La fel şi profesorii care au avut-o la clasă. A fost un copil excepţional, extraordinar de sensibil, creativ cu posibilităţi de a face carieră în orice domeniu. A intrat la cibernetică în cadrul ASE cu examen. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu am văzut-o de când a terminat liceul. O mai urmăream pe Facebook. E unicul copil la părinţi. Fiica mea a fost colegă cu ea. Colegii de clasă sunt şocaţi. Toţi plănuiseră să facă Revelionul împreună. Orice speculaţie care se face e neavenită. Nu era un personaj al scenei. A făcut o pasiune din dorinţa de a se manifesta prin frumuseţea ei. Era naturală. Nu avea artificialitate. Nu era narcisistă“.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.