Șomerii gorjeni vor avea…un sediu nou

 

 

InaugurareDeși miile de șomeri gorjeni se așteptau ca autoritățile locale și județene să anunțe noi locuri de muncă, aceștia au primit în dar de Sărbători doar un sediu nou. Investiția a costat peste 15 miliarde de lei vechin și i-a adus la inaugurare  pe primarul Florin Cârciumaru, vicele județului Ciprian Florescu și prefectul Alin Văcaru.

Lucrarea s-a desfăşurat pe o perioadă de circa un an şi au constat în modernizarea şi extinderea fostului sediu din cartierul Debarcader. Astfe, suprafaţa noului sediu s-a dublat, iar toate spaţiile au fost modernizate. „În ciuda unor păreri negative a unor persoane care îmi sugerau că în vremurile acestea e mai bine e să nu faci decât să faci ceva, având proiectul făcut şi plătit din anul 2009, m-am ambiţionat împreună cu colegii şi beneficiind de sprijinul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, de suportul doamnei preşedinte Cristiana Barbu, am demonstrat că se poate face, dând viaţă proiectului, lucrând corect, cinstit şi beneficiind de un constructor foarte bun, am realizat unul dintre cele mai frumoase sedii de instituţii publice, putând foarte uşor ca, în contextul regionalizării, să fim sediul central al regiunii sud-vest Oltenia. Avem un sediu extins cu 433 metri pătraţi, atât pe orizontală, cât şi pe verticală, rezultând o suprafaţă utilă de 1083 metri pătraţi, un sediu modern. Putem să oferim clienţilor noştri, şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi, în general persoane aflate în căutare unui loc de muncă înregistrate în baza noastra de date, servicii de calitate“, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Lucrările de construcţie au fost executate de societatea Romtam din Bucureşti. „Valoarea finanțării obiectivului de investiţie a fost de 2.247.000 lei , însă totalul cheltuielilor efectiv făcute pentru întregul obiectiv este de 1.520.685. Aici intră valoarea proiectului, dirigenţiie de şantier, asistenţa tehnică şi toate construcţiile şi dotările necesare“, a spus Romeo Chiriac, directorul  AJOFM Gorj.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s