Top-modelul Anca Rovența condusă pe ultimul drum

 

 

RoventaAnca Rovența a fost înmormântată sâmbătă la Târgu-Jiu în prezența a sute de târgujieni care au condus-o pe ultimul drum. Cel puțin deocamdată nu știm cauza exactă a decesului, familia avansând indeea unei electrocutări în apartamentul ei din București. Prieteni și cunoscuți ai familiei pun această dramă pe fondul consumului de alcool.

Sicriul alb cu trupul nensufleţit a celei care a prezentat vestimentaţia unor case celebre de modă pe scene importante ale lumii a fost scos din Capela Mortuară a Bisericii «Sf. Nicolae» din Târgu Jiu în jurul ore 12,00, după care slujba religioasă a avut loc la lăcaşul de cult amintit.  Anca a avut pe cap o coroniţă din flori albastre. Zeci de coroane au fost aduse de prieteni şi de cei care au cunoscut-o. Printre aceastea s-a numărat şi cea a clublui de baschet gorjean Energia. Mai mult decât atât, trei dintre componenţii de bază ai echipei au venit s-o conducă pe Anca Rovenţa pe ultimul drum. Este vorba de Troupe, Watson şi Tal. Aceştia nu au vrut să vorbească, însă, despre Anca.  De asemenea, printre cei care au făcut parte din alaiul funerar s-a numărat şi fostul prefect de Gorj, Victor Banţa, prieten de familie cu părinţii tinerei.

Alaiul funerar a parcurs centrul oraşului Târgu Jiu şi s-a oprit la Colegiul Naţional «Tudor Vladimirescu», acolo unde Anca Rovenţa a învăţat.   În vârstă de 26 de ani, Anca Rovenţa era un fotomodel de succes, cu multe colaborări în străinătate. Tânăra trăia mai mult timp în Milano, de unde se întorsese de puţin timp. Tânăra a fost găsită, marţi, decedată în propriul apartament din Bucureşti. Poliţia Capitalei a deschis o anchetă pentru moarte suspectă, deşi pe trupul tinerei nu au fost găsite urme de violenţă. Au existat mai multe ipoteze cu privire la decesul top modelului, dar medicii legişti vot stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.  Mama Ancăi este director adjunct al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj.

Anca a fost o elevă foarte bună la învăţătură, cu o sensibilitate aparte. A terminat Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu cu media generală 9,30.  Elena Roată, profesor de limba şi literatura română, are numai cuvine de laudă despre Anca: „Un copil care merită sufletul pus pe tavă. Eu nu îmi revin din şoc. La fel şi profesorii care au avut-o la clasă. A fost un copil excepţional, extraordinar de sensibil, creativ cu posibilităţi de a face carieră în orice domeniu. A intrat la cibernetică în cadrul ASE cu examen. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu am văzut-o de când a terminat liceul. O mai urmăream pe Facebook. E unicul copil la părinţi. Fiica mea a fost colegă cu ea. Colegii de clasă sunt şocaţi. Toţi plănuiseră să facă Revelionul împreună. Orice speculaţie care se face e neavenită. Nu era un personaj al scenei. A făcut o pasiune din dorinţa de a se manifesta prin frumuseţea ei. Era naturală. Nu avea artificialitate. Nu era o narcisistă“.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s