Pentru că nu lasă filiala pe mâna pedeliștilor, Dian Popescu reclamat la Klaus Iohannis

 

 

 

Dian PopescuPartidul Național Liberal, în formula ”portocalii” +liberali, este un amalgam care se pregătește pentru guvernare. Ca în mai toate județele, ”portocalii” au  preluat controlul filialelor și este o chestiune de zile până la momentul când Vasile Blaga le va confirma puterea în PNL. În Gorj lucrurile stau puțin altfel deoarece senatorul Dian Popescu a refuzat să se predea, printre cei doritori să îi ia locul fiind și necunoscutul Ion Săvoiu, liderul Forța Democratică. Aflăm că un ziarist din Gorj a trimis o scrisoare președintelui Klaus Iohannis pe această temă dar ”ziaristul” nu există conform confraților de breaslă.

Senatorul Dian Popescu, preşedintele vechiului  PNL Gorj, a declarat la Radio Infinit că vechii liberali au adus mai multe voturi decât pedeliştii. Afirmaţia deși pare  surprinzătoare, dat fiind că unii  liberalii au declarat public că Dian Popescu nu s-a implicat în campania electorală, are acoperire în fapte.   Organizarea celor două filiale din Gorj ale PNL  a fost slabă în campania pentru prezidenţiale, dar liberalii vechi au câștigat net. Dian Popescu a declarat: „L-a luat puterea de nas. Domnul Vîlceanu minte cum respiră şi domnul Vîlceanu când se duce la Bucureşti ar trebui să explice că dânsul în turul II a împărţit judeţul după bunul plan în 35 de localităţi, l-am lăsat să aleagă, şi a adus un scor de 38% şi PNL pe cele 35 de localităţi, având şi localităţile cele mai mari, a adus un scor de 46%. Ei au adus 25.000 de voturi şi noi am adus 56.000 de voturi. Aici se pune problema capacităţii de a merge într-o campanie electorală. Diferenţa dintre mine şi Vîlceanu e că eu nu mă duc să mint pe la Bucureşti pe la liderii, pe la centru“. Dian Popescu a mai spus şi că: „Din punctul meu de vedere, cum este şi normal, cred că domnul Vîlceanu va fi schimbat şi doamna Mocioi va prelua preşedinţia PDL“. Rămâne de văzut dacă aceasta este o părere personală sau doreşte să creeze un conflict intern între preşedintele Dan Vâlceanu şi deputata Niculina Mocioi.

Dornici de imagine, anumiți indivizi și-au arogat meritul de a sesiza pe președintele Klaus Iohannis că în PNL nu s-ar respecta statutul și o persoană condamnată ar trebui exclusă. Doar că Președintele României doar pe vremea lui Traian Băsescu era și șef de partid iar liderul liberal Dian Popescu nu a fost condamnat definitiv.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s