Frigul i-a ținut în case pe târgujieni la Revelionul lui Cârciumaru

 

Rev   1Florin Cârciumaru, eternul primar al Târgu-Jiului, se află într-o veritabilă acțiune de rebrenduire politică după ce anul 2014 a fost de mare uzură  pentru el. Veritabil maestru al ”sforăriilor” politice, Florin Cârciumaru s-a aflat în spatele ”revoluției de catifea” din PSD Gorj pentru a-i aminti lui Ion Călinoiu cine este șeful local iar acum încearcă să recapete și aprecierea gorjenilor. Din câte se spune pe surse prin filiala locală a PSD, Victor Ponta președinte ar fi însemnat ieșirea la pensie a lui Cârciumaru și promovarea Iuliei Vână, pierderea alegerilor de acesta înseamnă din nou toată puterea la Primar  și mazilirea ”Elenei lui Ponta” în această primăvară.

Doar că acțiunea ”rebrenduirea” nu a mers, cel puțin de Revelion, așa cum și-au dorit edilii locali. Gerul pătrunzător, circa -15 grade la miezul nopții, i-a ținut pe foarte mulți târgujieni acasă, fără să poată să aprecieze ”eforturile” edilului. Doar câteva mii de târgujieni au venit la miezul nopţii în centrul municipiului pentru a admira focul de artificii organizat de Primărie şi pentru a ciocni un pahar de şampanie la trecerea în noul an. Spectacolul de lumini a durat 12 minute, iar mulţi dintre cei prezenţi l-au filmat sau fotografiat cu telefoanele mobile. De asemenea, pe lângă focul de artificii a mai avut loc şi un spectacol de lumini gen laser.  Primăria a alocat 7500 de lei pentru focul de artificii.  Nu au fost înregistrate evenimente neplăcute. Poliţiştii au fost la datorie şi au dirijat circulaţia, pentru a evita producerea de ambuteiaje.

La Poarta Sărutului au fost 18 căsătorii, motiv suficient ca Florin Cârciumaru să facă o baie de mulțime, să apară pe toate televiziunile și să se laude că cele peste 200 de cupluri căsătorite de el în 12 ani au rămas intacte. Recent, Florin Cârciumaru a anunțat că va candida pentru un nou mandat la Primăria Târgu-Jiu.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s