Bursa Căpșunarilor,la Târgu-Jiu

ChiriacÎn perioada 28-29  ianuarie va fi organizată la Târgu Jiu o bursă a locurilor de muncă destinată strict pentru cei care doresc să lucreze în Spania, la cules de căpşune. 800 de locuri de muncă pun la dispoziţia gorjenilor şi nu numai spaniolii de la Surexport, care sunt dispuşi chiar şi să suplimenteze aceste locuri în cazul în care vor exista mai mulţi doritori decât posturi disponibile.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare EURES, organizează la Târgu Jiu, în perioada 28-29 ianuarie, o bursă a locurilor de muncă pentru cei care doresc să presteze activitate de lucrători în agricultură-culegătoare de căpşune, job-uri puse la bătaie de firma Surexport, compania Agraria SL.Potrivit lui Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj, este cea mai mare acțiune de acest gen organizată la Târgu-Jiu.

În prezent, consilierii AJOFM Gorj trimit invitaţii la toţi şomerii aflaţi în baza de date care corespund criteriilor de selecţie şi care şi-au exprimat dorinţa de a lucra peste hotare. Durata contractelor de muncă este de aproximativ trei luni, timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/, 39 ore pe săptămână. Salariul oferit este de 39,48 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1 euro/zi. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Data estimată de angajare este 15.02.2015.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj din Târgu Jiu, strada Lt.Col.Dumitru Petrescu nr.1.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s