”Mogulul” Ionuț Răitaru riscă să calce pe urmele lui Nicolae Sarcină

Ionut RaitaruIonuț Răitaru, proprietarul trustului media TV SUD-RTV, începe să calce pe urmele lui Nicolae Sarcină prin problemele financiare pe care le are. După ce a închis ”Scandal de Gorj” și mai multe autoserviri, în aceste zile a dat preaviz la mai mulți ziariști, cei mai mulți cu salarii mai mari. În perioada următoare, afacerile din Gorj se vor concentra pe trei autoserviri, dintre care una în mall, și pe posturile de televiziune deținute. Rămân și contractele pe banii statului.

Începând cu anul 2013, prin firma Ridzone Group Solutions, Răitaru a câștigat peste un milion de euro din bani publici de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a asigura hrana orfanilor si asistatilor social. Printre cei afectați, Nicolae Sarcină, cel care avea anterior aceste contracte.

Probleme?

Astfel, după Nicolae Sarcină, pentru a cărui firma S.C. SUCCES NIC COM S.R.L. a fost recent demarată procedura de insolvență, un nou om de afaceri foarte cunoscut din judet se confrunta cu probleme financiare si a fost nevoit să-și închidă o parte din afacerile deținute.

Este vorba despre Ionuț Răitaru,  care se pare că a făcut o serie de mutări mai neinspirate în business-urile sale, iar acum se confruntă cu probleme legate de lichiditățile din firmă. Astfel, acesta a decis, pentru minimizarea pierderilor, să renunțe, la finalul lunii decembrie 2014, la apariția săptămânalului „Scandal de Gorj”, concediind toti angajații publicației.

O restructurare semnificativă-informează presa locală- se va realiza de către acesta si la nivelul televiziunii din trustul său media, TV Sud, zvonindu-se că și alte afaceri ale acestuia urmează să intre în analiză in perioada următoare, pentru a se găsi solutii de salvare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.