Tudor Barbu se ia de Ponta pentru Vosganian

tudor-barbuPrinși cu pantalonii în vine după ce l-au salvat pe fostul ministru Varujan Vosganian, liberalii prin senatorul traseist Tudor Barbu au declarat, joi,  că Victor Ponta a pus la cale scutul pentru Vosganian cu scopul de a-i lovi mediatic pe liberali.

„Este a 7-a oara, cel puțin, în această legislatură, când o regie absolut jalnică a PSD este folosită ca armă mediatică împotriva liberalilor si ma refer la aranjamentul pe care l-a făcut Victor Ponta, dispoziția pe care a dat-o senatorilor domniei sale, la votul in cazul Vosganian. Dovada e  o declarație făcută pe Facebook, declaratie conform careia ce s-a intamplat este rodul unui complot intre Blaga-Gorghiu-Geoana. Vreau sa va spun ca acest mecanism pe care l-au pus la punct la votul de azi a fost deconspirat tocmai de speculatia politica lamentabila pe care a facut-o Premierul. Voturile liberalilor oricum nu erau suficiente, chiar daca toti senatorii liberali ar fi votat, iar o mare parte dintre colegii mei au aratat bilele, dl Blaga, dl Iani Popa, liderii informali si formali au grupurilor, au aratat bilele, deci este limpede ca majoritatea liberalilor nu au votat pentru Vosganian ci pentru initierea urmăririi penale. Declaratia facuta de dl Prim-Ministru Victor Ponta deconspiră, repet, planul pueril si repetat facut de catre PSD, acela de a se folosi de masca unui vot secret pentru a acuza PNL-ul ca isi protejeaza oamenii”, a declarat senatorul PNL.

Senatul a respins, joi, solicitarea DIICOT pentru inceperea urmaririi penale a senatorului PNL Varujan Vosganian. DIICOT il acuza pe fostul ministru al Economiei de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi complicitate la delapidare, în dosarul Romgaz. Senatorii liberali și-au salvat colegul dar nu au mai recunoscut acest lucru sub presiunile președintelui Klaus Iohannis.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s