Constructorii de la Cluj Arena vor lucra la Târgu-Jiu

MunicipalModernizarea Stadionului Municipal din Târgu-Jiu va începe peste două luni, lucrările urmând să fie realizate de un consorţiu de firme care a construit şi stadionul Cluj Arena, a declarat joi primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru. Potrivit acestuia, reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii vor semna în zilele următoare contractul de modernizare a stadionului din Târgu-Jiu, lucrările urmând să se desfăşoare conform graficului stabilit.


„Constructorul care va face stadionul din Târgu-Jiu este cel care a executat Arena Cluj. Este un lucru foarte bun pentru noi, în sensul că firma respectivă are o experienţă în domeniu şi sunt sigur că din momentul în care va începe lucrările va respecta graficul şi programul. Contractul între constructor şi Compania Naţională de Investiţii se va semna în aceste zile. Pe o durată de două luni de zile se va lucra la proiect, se va finaliza proiectul şi după două luni de zile vom începe practic demolarea şi începerea lucrărilor. Demolarea se va face de către primăria Târgu-Jiu, să vedem cu cine vom rezolva această problemă”, a spus Florin Cârciumaru.

El a mai menţionat că, în ceea ce priveşte modernizarea Sălii Sporturilor din municipiu, în perioada următoare va fi organizată cea de-a treia licitaţie publică pentru desemnarea firmei care se va ocupa de lucrări, până în prezent nicio societate nefiind interesată de ofertă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s