Justițiarul: Au căpiat autoritățile gorjene?(I)

 

JustitiarulSunt câțiva ani din momentul când în media electronică din Gorj se manifestă niște indivizi care nu au și nu au avut vreodată legături cu presa. Personajele respective, care își arogă merite și dreptul de a vorbi în numele unor platforme așa-zis civice, jignesc la fiecare pas, dau lecții de conduită și aduc acuzații de o extremă gravitate față de instituții și persoane. Rămâne o enigmă de ce instituțiile respective nu reacționează, de ce șefii respectivi nu acționează în judecată ”personalitățile”  ba, mai mult, circulă informații că se cade și la pace într-un fel sau altul!

Nenumăratele site-uri, bloguri, platforme ș.a. nu sunt presă, e vorba de o piratare a acestei nobile meserii. În aceste condiții, nu înțelegem cum autoritățile gorjene răspund unor demersuri din partea unor asemenea instituții așa-zis media. Orice răspuns, chiar și pe Legea 544, se transformă într-un nou motiv de invective și de acuzații care de care mai fantasmagorice deoarece nu sunt probate și nu se solicită intervenția unor autorități. Presa locală se pare că nu poate reacționa sub potopul de acuzații de aservire   iar alte instituții, cu excepția Universității ”Constantin Brâncuși”, nu au ”tupeul” să își caute dreptatea în Justiție.

Deci, domnilor Călinoiu, Cârciumaru, Ișfan, Gorun, Văcaru, Ciprian Florescu ș.a., dacă nu deschideți acțiuni în instanță înseamnă că recunoașteți ce vă pun în cârcă unii și alții!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s